Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon’un Kurtulusu - Kutlama Söleni

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Trabzon’un Kurtulusu - Kutlama Söleni

Trabzon Dernekler Birligi'nin organize ettigi Trabzon'un Kurtulusunun 87. Yildönümü Kutlama Sölenine tüm hemsehrilerimiz davetlidir. Katilim ücretsizdir.

Tarih: 24 Subat 2005 Saat:18:00 - 24:00
    Yer: Hakki Basar Spor Kompleksi, Esenler/ISTANBUL

Bir hafta önce açacaktim basligi maç felan derken geç kalmisiz. Yarin aksam geceye katilacak olanlar varsa lütfen isimlerini yazsin. Sölene Trabzon'lu ünlülerin yani sira Trabzon'lu sanatçilar da sarki ve türküleri ile geceye renk katacaklar. Bu sanatçilardan bir kaçi; Volkan Konak, Kazim Koyuncu, Kont Adnan, Gönül, Hülya Polat, Ibrahim Can, Tarik Tüfekçi...
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Hafta içi ve saat 18:00 yetismem imkansiz...[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Gidecek olan arkadaslar mutlaka formalarini,atkilarini vs.giysin...
    Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
    Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

Yaaa,ben gelmeyi çok istiyodum ama TS Degiyle hali saha maçimiz var,,kismetsizlige bak[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img].. Orada ne güzel bi horon oynar(yeri gelmisken önemli bi hatirlatma; horon oynanir,tepilmez[img]smileys/smiley2.gif[/img]) stresimizi atardik üstümüzden ama kismet degilmis..Imkani olan herkes gitsin arkadaslar,,kaçirmayin böyle bi firsati..Magnolia'nin da dedigi gibi atkilari,formalari unutmayin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Imkani olanlar katilmaya çalissin, gerçekten kapsamli bir organizasyon. Sitemizin girisinde bununla ilgili bir haber mevcut.

Yorum

gün bugün sanirim...TRABZONumun kurtulusu......

of ya...orda olmak için neler wermezdim simdi...millet orda cosarken,ben burda derste olacam..haydi arkadaslar!!!! gidebilecek durumda olanlar kaçirmasinlar bunu..bizim için de cossunlar...
          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

yani basimizda gitmek isterdim ama dükkanda islerim var. belki ilerleyen saatlerde girerizEdited by: ÖzGüReisEsenLer

Yorum

arkadasim bu kadar yanindayken,islerini halleder halletmez solugu orda al bence....[img]smileys/smiley17.gif[/img]
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Kimse gelmiyor herhalde. Bu aksam hem fb eglencesi hemde Kurtlar Vadisi var diye gelmiyorsaniz ayip ediyorsunuz
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

gelmeyi çok isterdim ama zaten 18,00 da isten çikiyorum anadolu yakasinda çalisiyorum ben oraya gelene kadar saat zaten 20,00 olur e birde bunun dönüsü var.TRABZON un kurtulusunu kutlamiyacagizda neyi kutluyacagiz.[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
                    gelmeyi çok isterdim ama zaten 18,00 da isten çikiyorum anadolu yakasinda çalisiyorum ben oraya gelene kadar saat zaten 20,00 olur e birde bunun dönüsü var.TRABZON un kurtulusunu kutlamiyacagizda neyi kutluyacagiz.[img]smileys/smiley1.gif[/img]

ohooooo sevgi ya sen bejeke maçina da gelmezsin bu mantikla.dolmabahçede diye ha.Saat 22:00 da bizi stadtan saliverirler nasil eve dönerim dersin[img]smileys/smiley5.gif[/img]isten izin al 1 saat erken çik git ya Allah Allah

Yorum

yok ya Besiktas evime yakin ama Esenler uzak isten izin almak sorun degil sorun olan o saatten sonra eve gitmek.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Bu arada cuma günü ümraniyede de sölen varmis.Ayni sanatçi kadrosu orda da bulunacakmis.

Yorum

durun yaw daha trabzon kurtulmadi asil kutlama sene sonunda olimpiyatta[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

ÖZGÜR SEN KONUSMA SURDA IKI ADIMLIK YERE GITMIYORSUN SONRA DA ÇIKIP NE DIYORSUN . SEZON SONUNDA KI KUTLAMA KURTULUS KUTLAMASI DEGIL

Yorum

rahat ol sen[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Gelmeyen çok sey kaçirdi. Güzel bir gece oldu. Ancak daha büyük bir salonda ve daha nezih bir yerde yapilmaliydi. Gecede Gurbetçi Gençler güvenligi sagliyordu. Gecede Zeynep Baskan'in yanina gittik atkiyi hediye ettik yarismada nasil tuzaga düsürüldügün anlatti. Kisaca güzel bir geceydi. Fotograf makinasinin sarzi bitmisti horonlariçekemedik..

(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Çalışıyor...
                              X